IVS Consultancy

"ivs consultancy staat voor ipsum vita scientia
consultancy of wel Life Science Marketing consultancy"

 

IVS Consultancy  

ivs consultancy is opgericht door Juliette van den Dolder (PhD) en is een goede partner voor start-ups en scale-ups. Biotech bedrijven behoren tot de opdrachtgevers van ivs consultancy. Wat begon als een consultancy voor marketingopdrachten, is dit ondertussen uitgegroeid naar meer executive opdrachten bij Life Science Biotech bedrijven.

 

Oprichtster Juliette heeft een doctoraat in de medische wetenschappen en NIMA opleidingen in de business marketing. Deze combinatie en de daarbij behorende ervaring in Life Science onderzoek en Life Science business maken haar tot een geliefde en betrouwbare partner om mee te werken.

 

Zij is een visionair, strateeg en goede organisator. Zij is analytisch, resultaat gedreven, structureel, dynamisch en innovatief. Haar enorme drive werkt inspirerend en aanstekelijk! U heeft aan haar niet alleen een goede partner om hetgeen wat zij kan en doet, maar ook om wie zij is. Zij weet van alle projecten een succes te maken en dat is ook precies wat u van ivs consultancy mag verwachten.

 

Lees meer over Juliette op de pagina Juliette.

 


 

  Juliette van den Dolder