Home  | Service  | Links

 

Noviocell BV

Noviocell BV is a highly innovative biotechnology company, headquartered in Nijmegen, in the Netherlands. The company was founded in November of 2015 as a spin-off of the Radboud University. Noviocell BV focuses on the development of the first ever synthetic solution for 3D cell culturing, opening up entirely new avenues in a range of applications, ranging from 3D cell culture to regenerative medicine. Noviocell will build upon its proprietary polyisocyanopeptide (PIC) hydrogels and develop them into easy-to-use solutions for biomedical researchers, biotech and pharma industry and clinicians. 

 

Health Valley

Health Valley is een netwerk dat universiteiten, zorginstellingen, bedrijven en overheden bij elkaar brengt en verbindt. Het heeft zich als doel gesteld om door het verbinden van kennis, technologie en business de gezondheidszorg te verbeteren en de economie een enorme stimulans te geven.

http://www.health-valley.nl/

 

SMB Life Sciences

Door Science en Business bij elkaar te brengen stimuleert SMB Life Sciences bedrijvigheid. Ze brengen starters en SME’s (Small Medium Enterprises) samen met kennisinstellingen als medische centra, universiteiten en hoge scholen om innovatie te stimuleren. Dit doen zij door faciliteiten te verhuren, coachings en begeleidingstrajecten aan te bieden en door het organiseren van SMB bijeenkomsten voor de Life Science community op Novio Tech Campus

http://www.smb-lifesciences.nl/

 

Hycult Biotech

Hycult Biotech ontwikkelt, produceert en verkoopt antilichamen, eiwitten en immuno assays voor de aangeboren immuniteit markt. Daarbij heeft het een specifieke focus op complement, neutrofiele eiwitten, TLR, scavenger receptoren en acute fase eiwitten.

http://www.hycultbiotech.com/

 

Radboud UMC Vakgroep Biomaterialen

De vakgroep Biomaterialen van de afdeling Tandheelkunde is een multidisciplinaire onderzoeksgroep dat zich richt op het ontwikkelen van nieuwe biomaterialen voor regenerative medicine. Zij bestuderen de zelfhelende capaciteit van natuurlijke weefsels en verkrijgen daarbij fundamentele inzicht in weefselregeneratie. Deze inzichten worden samengebracht in synthetische biomaterialen die weefselregeneratie op cellulaire niveau kunnen bewerkstelligen. 

https://www.radboudumc.nl/Onderwijs/opleidingsaanbod/Pages/Vakgroepbiomaterialen.aspx

 

8ONTWERP

8ONTWERP is een inspirerende grafisch ontwerper met pure, verrassende ideeën voor uw bedrijf, organisatie of product. 8ONTWERP gaat samen met u op zoek naar de beeldtaal die bij u past. Ongeacht of het gaat om een huisstijl, campagne,brochure, jaarverslag, website, animatie of beursstand.

http://www.8ontwerp.nl/

 

Timbers

Timbers Internetdiensten – voor een website die perfect past

http://www.timbers.nl/

 

Gewoon Kuus

Gewoon Kuus wilt u helpen met het ontwikkelen van  ideeën tot het opleveren van DTP-bestanden, al dan niet voor drukwerk. Ongeacht of het gaat om uw huisstijl, magazine, folder, flyer, advertentie, website of reclamebord. 

http://www.gewoonkuus.nl/

 

Francois Veraart - Creative work

http://www.francoisveraart.nl/

 

Rogier Trompert Medical Art

Rogier Trompert Medical Art is toonaangevend in Europa op het gebied van creëren van medisch-wetenschappelijke illustraties.

http://www.medical-art.nl/